Feb 28, 2008

No Komen........

sume kwn2........
aku da xder modal nk hapdet natang blog nih
kpale otak da tepu not dePU

jwatan 2kang gantung poster n bndera aku resign....

sibuk da......
bisnes br nk mula
sape2 nk mkn western food jmput dtg

***MOONLIGHT WESTERN CORNER***
(Arcadia Trading)

korang knal x...
kat HUSM kubang kerian la

8 comments:

mae said...

makan free ko ni..?haha

Nurul Iman said...

br bukak ko? erm buleh la singgah nati..rajin jgk dok g make alah kubg kerian tuh..:)

aiysyah said...

oo..saya jauh di sini, di johor...
tak de rezeki dpt makan di sana jaid.. :(

cuya said...

BUKA BUSINESS BARU KE MR. JACK? NAMPAKNYA MCM ADA BAU2 NK OPEN TABLE JE UTK KITORANG SMER NI...

gADiS said...

ermmm...nie la plg ditggu2...
abgku tlh memule kan kembali perniagaannyer...
my fav. tu...
so,abgku,jgn lupe pos kat adek mu nie k...

Mr J@cK said...

mae & cuya >woit korang nih keje nk mkn free jer,ble aku nk kaya..ha,ko cuya nk dtg bwk bf skali...

nurul iman > br bukak daa,8 ari jer,nk dtg bgtau dlu,kn aku xder kat c2 xdpt dskaun la

aiysyah >jauh pn xpe,ble2 dtg cnie snggah la...

gadis @ adek ku sayang > bdak nie xder keje laen la,nk mkn free jer,ble nk kaya abg ko nih..
ntok bdak nih free xder hal,tp kne msk sdri la....
nk pos basi la bdak iot

cuya said...

kene ke bawa bf? hehe...ko ni jack pecah rahsia ar...tgk, jejaka2 tampan kat luar sana dah putus asa dah....

NeEM™ Kildong said...

Bulan 5 nih kawan saya,anak salah seorang doktor HUKM nak kawen..time tu klu saye singgah bleh belanje?

eheheh tak malu.

Nama Aku Dalam Bahasa jepun,Jgn Tkezut Plak ?? Mizuhashi (water bridge) 久美子 Kumiko (eternal beautiful child). nak tau name korang dalam bahasa jepun tak,klik sni jer....! Created with Rum and Monkey's mat jaid aka Mr J@cK.