Feb 7, 2008

dA naK kiAMaT

haha...cm mn la adek aku yg sorang nih bleh join mende nih jgak....
aku pn plik,nk lawan aku la 2,biase la...pmpuan,kuat jelez...
nk kiamat kot...

ko MaE jage2 cket ngan adek aku nih.....
....sape2 yg free 2 tlg tgk2 kn blog adek aku nih
biase la bdak br nk btateh...cam aku gak la dlu,haha.....

aku da add blog die,aDeK Ku yG SeNgaL
...cantek nyer name blog aku bg kt die
mlm nih jd RELA plak.jap g kne g amik my big sis...
asal cuti jer blk umah pastu nk nyusah kn aku....

thnx kak red,tgezut aku die msk blog nih...
sape xknal die,otai tue..

3 comments:

syah shah said...

Salam, sorry buh kat komen..

I do think so.. mungkin kompiter yang problem sebab no matter ape browser yang aku gune pakai, memang takleh load shoutmix punye tagboard.. mane-mane blog aku pegi pon memang camtuh...

Tak kisahla ye, kat komen board nih pon kire halal yelaa yeh?? heh. :D

gADiS said...

woittt...
org cket pun xjelez ngn awk tau...
ske2 die je kate aku jelez plk...
ske ati org la nk watpe...
dengki ngn org la tu...

lg 1,sdp2 je tukar name org kan...
nti ko...
tgu la..

mae said...

haha..jaga2 ngan tngok2kan...aku mmg suke tngok2 orng ni..aku pun rsa nak jadi jaga jgak mlm ni..ok

Nama Aku Dalam Bahasa jepun,Jgn Tkezut Plak ?? Mizuhashi (water bridge) 久美子 Kumiko (eternal beautiful child). nak tau name korang dalam bahasa jepun tak,klik sni jer....! Created with Rum and Monkey's mat jaid aka Mr J@cK.