Feb 8, 2008

kaLeR tAik ciCaK

lynda kasim: kimslm kat sume erk
lynda kasim: suruh dorg add org tau

korang paham x,aku copy kat ym tue....
adek aku la,kim salam kt korang sume pastu soh add die kt blog korang

mlm nie tah pkol bape aku nk tido nih,da la xkuar lg...
byk prog mlm nih,aku smpan dlu

1 lg,korang jgn gelak plak,ader ker adek aku nie die plih kaler taik cicak kt blog die...
rabun kaler kot die tue...

ok,aku cau dlu....
nk g mronda,aku kn SKUAD RONDA MALAM

1 comment:

gADiS said...

woittt...
awknyer page yg kaler taik cicak...kate org plk..ape kes awk nie??nk crk gduh ngn org la nie kan??...

pape pun tq la wat kan page org..klu rajin tmbah la lg k...hehe...

Nama Aku Dalam Bahasa jepun,Jgn Tkezut Plak ?? Mizuhashi (water bridge) 久美子 Kumiko (eternal beautiful child). nak tau name korang dalam bahasa jepun tak,klik sni jer....! Created with Rum and Monkey's mat jaid aka Mr J@cK.