Feb 3, 2008

cam ner nk tido nih.....

adoih.......
pening kpale otak nih,sume nih mmber aku si muner nyer pasal la.....
da baek aku pengsan ats katil bleh die dtg umah kejut aku pkol 2300.....


esk aku kne g keje woit....,time nih xtido alamat ptg la br g keje
ahad....f**k**g sunday,dlu time stdy---f**k**g monday

sory aku mcarut cket ppagi neh......

aku ingt xdop ore lg....ader gak makluk yg nk jd RELA...
thanx Mae teman kn aku ppagi nie n add aku kat blog die....

sape ader obat tido tlg pos kat aku cket

1 comment:

mae said...

pnyakit sama kot..x bleh tido..jadi jaga la kite mlm ni...

Nama Aku Dalam Bahasa jepun,Jgn Tkezut Plak ?? Mizuhashi (water bridge) 久美子 Kumiko (eternal beautiful child). nak tau name korang dalam bahasa jepun tak,klik sni jer....! Created with Rum and Monkey's mat jaid aka Mr J@cK.