Jan 31, 2008

Ape Nk Jadie Nie

Wat ksekian kali nyer MAK aku mbebel ppagi bute(pa nk jd ngan hang nie,subuh gajah,bila nk berkat idup)...cam tue la lebey kurang bebelan bonda tcinte wat sang anak

0712 :
keje p/time aku ppagi lg jd driver van skolah,nganto adek g skool.....
time tue la simpang dpn umah nk Q....
nasib iman aku tahap gunung everest lg....

0745 :
woit otak ltak dalam kasut ker,bwk kete cam kure2.....xblajo sivik nyer m.cik
aku bebel dlm ati jer....blom smpai tahap nk maki face to face lg
time tue la angin dalam badan nih nk kuar dlm saluran yg spatut nyer
nsb baek ade perfume cap kretek surya baja itam tgh brasap kt mulut time tu....
.....bleh gak halau angin jahat nih

0802 :
tarik slimut la...ttibe jer pagi yg hening btukar jd malam
ZzzZZzzz

1500 :
ceh...mcm mn la aku bleh tbgn nih....
kne gak aku g praktikal ari ni dlm tpakse (saje nk cover line ngan abah aku)
g keje aku jd spervisor la.....tgk bdak wat keje

2345 :
idup aku mcm biase la,mronde(RELA tak bgaji).....
tepat jam 0200 aku da slmt smpai umah.....

esk pagi ade projek baek nyer.....
sape nk ikut???

kn snang mcm tue idup aku.....
***tido utk idup***



1 comment:

hawa said...

ni la dia kaum adam, nk keje senang je...huhuhu....

neway, salam kenal jugak...thanks datang my blog ;)

Nama Aku Dalam Bahasa jepun,Jgn Tkezut Plak ?? Mizuhashi (water bridge) 久美子 Kumiko (eternal beautiful child). nak tau name korang dalam bahasa jepun tak,klik sni jer....! Created with Rum and Monkey's mat jaid aka Mr J@cK.