Aug 6, 2008

FTM 2008









set n prop mlm tuh,lbey kurang
la,siap keje pn pkol 5pg










nih geng abg2 ensem bsama ngn mak andam artis


makhluk halus aku jmpe kat mtc mlm tuh,ntah cmner bleh tjumpe aku xtau la



ntok bdak2 ASPEK
mntak maap la,lmbat cket nk post jadah nih

bia kalah xpe......
tp menang jgak kn,menanggung kekalahan.......
ok la 2,da top 6 kat mlysia nih...

ntok erina,pandai2 la ko smpai kn slm kt tuan putera....

11 comments:

syah shah said...

ohohohohoho... wujud lagi ko ye dimuka bumi nih... aku ingat dah kene culek ngan bunian... Ahaks~~

cuya said...

ko takkan terlepas dari gambar makanan kalau datang sini...terima la kenyataan itteww...

inai di jari tanda sudah berpunya...ahahahaha...insyaAllah tahun depan....cuya jemput ko tau...datang eh...

budak baju merah ittew kekasihku....mungkin ko penah tengok dia tengah beli sayur kat pasar siti khadijah agaknya....if ko kenal dia, tolong rahsiakan blog ini dari pengetahuan dia...ini privacy aku...ahahaha...dia tak tau aku ada blog...

cuya said...

wei jemput la aku tgk teater...if ada tiket free ko jgn lupa salurkan pada aku... ;)

~Erina Juliana~ said...

heheheh awak ni leh plak PROMOTE name saya....

to Baginda sultan....

saya kirim salam kat awak....

from erina

OK x mr JACK? huhuhuh

Mr J@cK said...

-->syah shah
byk la ko,aku yg culek bunian
ade la

-->cuya
ptot pn,ntah ker 1kg ngn aku bdak
2,rasie ko xpe,aku smpan....

teater da abes la,2thn lg kot

-->erina juliana
byk la,xabes2 nk nyusah kn aku
nih,baginda sultan tgh bzy kot

cuya said...

dia dok ketereh....mak dia ada kedai makan...kat simpang tiga tok akil...tah ko kenal kot...

ahahaha...rasie tetap rasie kay...sometimes, we need our own privacy isn't it?

kuInaJentayutiara said...

tgk teater a... join gak walpun tak mengerti apa2... butaseni katakan.

~Erina Juliana~ said...

eleh mr jack....sy x mtk pun awk kem salam...huhuhuhu sy kem salam je la kat awk tu... :P

dakchomey said...

boo!!!

dakchomey said...

update la cpt!!!

Superb GURU BaniHassim said...

antu yg ko jumpe tu nmpk real laaa??
:p

Nama Aku Dalam Bahasa jepun,Jgn Tkezut Plak ?? Mizuhashi (water bridge) 久美子 Kumiko (eternal beautiful child). nak tau name korang dalam bahasa jepun tak,klik sni jer....! Created with Rum and Monkey's mat jaid aka Mr J@cK.